מטפורמין

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/03/2015 | 23:09 | מאת: ציפי

אני עם סכרת קלה נוטלת מטפורמין 850 מג אחרי א.ערב ערכי הסוכר שלי סביב 130 בבוקר,האם יש כדור אחר שיכול להחליף את המטפורמין .כי אחרי שאני נוטלת את הכדור יש לי מיחושים קשים בבטן אני לוקחת את הכדור כבר כשנה ועדיין עם אותה תחושה קשה ובלתי נסבלת

25/03/2015 | 21:17 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ציפי, אם המטפורמין גורם לך כאבי בטן ויציאות רכות ניתן לשקול להפסיקו. אפשר במקומו לקחת טבליה של ג'נוביה או גאלבוס פעם ביום בצהרים תוך ייעוץ עם הרופא/ה שלך

26/03/2015 | 00:58 | מאת: ציפי

מודה לך על המלצתך אפנה אל רופא המשפחה שלי ליעוץ.

מנהל פורום סוכרת