סוכר נמוך מדי

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/03/2015 | 13:10 | מאת: הילה

שלום רב, חמתי חולת סכרת, לאחר יציאה מאישפוז עקב דלקת ריאות, רמות הסוכר מאוד נמוכות ויורדות מתחת ל-100. היא מטופלת באפידרה ולנטיס. לנטיס 19 יחידות בכל ערב ואפידרה לפי ספירת פחממות. כרגע מטופלת גם באנטיביוטיקה-זינט. מצבה הנפשי ירוד והיא בקושי אוכלת ולכן לא מזריקה בכלל באורוחות אלא רק את הלנטיס בסוף היום. שאלתי, מה יכול לגרום למצב הזה? האם האנטיביוטיקה אחראית לזה? האם זה משהו חמור יותר שצריך לבדוק או שייסתדר כשתחלים לגמרי...

25/03/2015 | 21:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך כנראה שחמותך מסיבות שונות אוכלת הרבה פחות מאשר מקודם ויכולה לכן להסתפק בזריקת לילה ארוכת טווח.

מנהל פורום סוכרת