מעקב אחר סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/03/2015 | 17:55 | מאת: גיא

שלום, אני משתדל לעקוב אחר בדיקת סוכר במכשיר ביתי,בעקבות תוצאה של 106 במעבדה לפני כחודשיים.  בבוקר אני בודק ויש לי בסביבות 95 ושעתיים לאחר ארוחת צהריים בסביבות 125 .  היום בבוקר בדקתי והיה לי 111 לאחר 8 שעות צום האמת שמעט נלחצתי  השאלה היא איך זה קורה ?כי במהלך היום אני בודק ויש לי בסביבות ה95 ולאחר ארוחת צהריים פחות מ140?  נכון להיום אני מקפיד על פעילות גופנית ואני בכושר,לא אוכל מתוקים,נמנע מפחמימות מרובות וכו.  תודה

19/03/2015 | 11:11 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, הבדיקות שלך בצום מחשידות לאפשרות של קדם סוכרת. מומלץ לבצע במעבדה בדיקה חוזרת של סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות וכן המוגלובין A1C לאישור האבחנה.

מנהל פורום סוכרת