ערכי סוכר גבוהים בשבוע 10 להריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/03/2015 | 10:58 | מאת: אריק

שלום בבדיקת דם שעשינו בשבוע 10 התגלה כי יש לנו ערכי סוכר גבוהים. בדיקת העסמת הסוכר שבוצעה מצאה את הנתונים הבאים: מיד - 106 לאחר שעה 235 לאחר שעתיים 149 לאחר שלוש שעות 146 אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא. האם זה לא קצת מוקדם לסכרת הריון ? האם זה מהווה סיכון לעובר בשלב כה מוקדם של ההריון ? האם יש טיפול מונע כבר בשלב זה ? תודה, אריק

12/03/2015 | 13:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך 3 ערכים מתוך הארבעה שנבדקו הם חורגים והתמונה מתאימה לאבחנה של סוכרת הריונית. פני מיד לרופא/מרפאה לסיכוני הריון להתחלת טיםול דיאטני מותאם ובמידת הצורך במינונים אפקטיבים מינימלים של אינסולין שמירה על מהלך וסיום הריון תקין ומאוזן.

מנהל פורום סוכרת