בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/03/2015 | 21:53 | מאת: ליזי

חולת סכרת ובבדיקת שתן יצא: GLUCOSE - U STRIP <1000 SPECIFIC GRAV-U STRI 1.045 LEUCOCYTES - U STRIP 250 עד לביקורת אצל הרופאת משפחה אשמח לשמוע מה זה אומר..

10/03/2015 | 10:36 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יש לך כמות נכבדת של סוכר בשתן כי הסוכרת כנראה אצלך זקוקה לאיזון טוב יותר, וכן קצת לויקוציטים שהם ממצא שכיח בנשים סוכרתיות. אם יש לך צריבה או בעיות בשתינה יש לבצע גם תרביתת שתן. איזון הסוכרת כיום נקבע לפי הרמוצ בדם ולא לפי הרמת בשתן. ברג שהסוכ בדם עובר 180מג% הוא עובר גם לשתן.

מנהל פורום סוכרת