יובש נוראי - סוגי טיפול

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/02/2015 | 14:57 | מאת: שרית

קראתי כאן שתופעת לוואי של יובש באזורים שונים בגוף בשל התרופות היא ידועה..רציתי לדעת כיצד ניתן להקל על כך..המליצו לי להשתמש בסדרה של לקטופיל שמתאימה לחולי סוכרת ועד שארכוש אותם רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שעלי לעשות (תזונה, המנעות מפעילויות מסויימות וכיוב') תודה רבה על תשובתך

27/02/2015 | 15:01 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, לא ברור לי לאיזה אזורי יובש בגוף את מתכוונת?- בעור? בפה? ברון? בכפות הידים? ברגליים? כי היובש נגרם מסיבות שונות באזורים שונים. נסחי מחדש את הקושיה שלך.

מנהל פורום סוכרת