כף רגל סוכרתי - טיפול וסולארי

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/02/2015 | 12:03 | מאת: ליליה

שלום דוקטור, אבא שלי בן 74 , אובחן סוכרתי, מקבל כדורים. יש לו בעיות חוזרות בסתימות בכף רגל שמאל, כבר עבר מעקיפים , צינטורים וכריתת 3 אצבעות ברגל, עכשיו עוד פעם התחילו כאבים ושינוי צבע של כף הרגל . האם טיפולי וסקולריים יכולים לעזור לו ולמנוע כריתה נוספת של הרגל. האם קיימים טיפולים כאלה בבתי חולים ממשלתיים או רק במכונים פרטיים? תודה מראש

25/02/2015 | 21:48 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מומלץ להתייעץ עם רפא מומחה לכלי דם. אעקרונית ם החסימות הן ברמה שמעל לברך ניתן לבצע צינטור וניקוי סתימות. ככל שיורדים מתחת לברך הםעולה נעשית קשה יטותר ובאיזור כלי הדם בף רגל היא בלתי אפשרית.

מנהל פורום סוכרת