אמי חולת סכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/02/2015 | 20:41 | מאת: דיאנה

שלום לאמי בת ה64 התגלתה דלקת לבלב חריפה ולאחר טיפול של כמעט חודש בביהח חזרה הביתה למציאות אחרת כחולת סכרת ומצב נפשי ירוד. מצבה מצריך ממנה גם לצאת לפנסיה, עובדה שגם כן מלחיצה אותה, למרות שרצתה בכך. היא טוענת כי הבעיה העיקרית שמעיקה עליה וגורמת לבעיות היא חוסר התיאבון. נאמר לה כי היא חייבת לאכול ו הרבה והיא לא מצליחה כי כרגע מזון גורם לה לסלידה, היא אוכלת בכח ומעט. אני מאוד רוצה לעזור לה ולא ממש יודעת איך. אשמח להכוונה ואילו אופציות יש לה מבחינת עזרה מקצועית במצבה הנוכחי. תודה

19/02/2015 | 11:51 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, אין לנו אפשרות לתת לך עצות טיפוחיות במסגרת האתר. נראה שרתוי שאמך תעבור הערכה פסיכולוגית/נפשית לשלילת מצב דכאון שהתפתח עקב הנסיבות.

מנהל פורום סוכרת