האם לקחת כדור או לעשות דיאטה

דיון מתוך פורום  סוכרת

29/01/2015 | 09:51 | מאת: יעקב

שלום רב אני בן 59 , שמן , ובדיקות סוכר בצום 120 A1C הראה 7 כל בדיקות הנוספות כולל כולסטרול תקינים, לחץ דם תקים מהי המלצתך , האם אפשרי לצאת לדרך של דיאטה ופעילות ולהוריד משקל , 3 חודשים ואז בדיקה? מה ההשפעה של כדור על הגוף, האם ניתן להפסיקו ? תודה מראש

29/01/2015 | 13:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יעקב, לפי רמות ההמוגלובין המסוכרר שלך אתה זקוק לשילוב של דיאטה, כדורים וירידה במשקל, עם פעילות גופנית מתונה קבועה. הכדור המומלץ הוא מטפורמין שגם מסייע בהורדה במשקל

מנהל פורום סוכרת