מכשיר ביתי לבדיקת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

28/01/2015 | 08:46 | מאת: סהר

שלום רב, בבדיקת דם שגרתית במרפאה נמצא 106 התחלתי לשמור מעט למרות שאני לא אוכל מתוקים כמעט ומידי פעם כשיש לי זמן אני עושה ריצה. אתמול בסביבות 8 בערב בדקתי עם המכשיר והוא הראה לי 97 שבמשך 3 שעות לא אכלתי היום בבוקר היה לי 106 לאחר 8 שעות צום מה יכול להיות ?האם אני במצב של קדם סוכרת? המשקל שלי לא משתנה כלל כבר כמה שנים תודה רבה

29/01/2015 | 13:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך סהר, הערכים שציינת מתאימים יותר לקדם סוכרת אך על מנת שלא תעבור למצב של סוכרת של ממש, עליך לשמור על דיאטה ללא סוכרים זמינים, לשמור על המשקל ולבצע פעילות גופנית. בדוק בעוד 3 חודשים שוב סוכר בצום + שעתיים אחר האוכל וכן המוגלובין A1C

מנהל פורום סוכרת