סכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/01/2015 | 15:34 | מאת: מיכל

היי אני שבוע 35 רציתי לדעת אני מאוזנת בדיאטה בלבד התגלתה סכרת בשבוע 26 האם מומלץ לזרז לידה ב38 מחשש למצוקת עובר?? ומה הסיבות לאי ספיקת שליה אשמח למענה

29/01/2015 | 13:19 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מיכל, אם מהלך ההריון תקין ואת באמת מאוזנת לפי ניטור הסוכרים ומעקב הרופא שלך אזי אין צורך להקדים את הלידה. מומלץ לך להציץ בפרק על "סוכרת הריונית והריון בסוכרתית" בספר החשוב:"סוכרת-לחיות עם להרגיש בלי" בחנות הספרים בקניון הקרוב, ושם תמצאי תשובות לשאלותיך במפורט.

מנהל פורום סוכרת