חושש מסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/01/2015 | 18:26 | מאת: בן

שלום אני בן ואני בן 17.2 אני נמצא בתת משקל לא מעשן היום הרגשתי בבוהן ימין ברגל כאילו שהיא נרדמה כזה ואז הורדתי נעליים וראיתי שהבוהן לבנה כזו כאילו צבע גוף וזה נראה כאילו אין שמה דם והיה לי הרגשה מוזרה שמה מאוד נלחצתי ואחרי כמה דרות זה חזר למצב הרגיל אני היפוכונדר ואני מפחד מכל מחלה וקראתי על סוכרת תסמינים כמו תיאבון מוגבר בעיות ראיה וכו ואני חושב שיש לי את רוב התסמינים יש לי דודים ובני דודים עם סוכרת עשיתי בדיקות דם לפני שנה בערך והכל היה תקין האם זו יכולה להיות סוכרת? אני מפחד כרגע לאכול ולשתות תודה רבה

21/01/2015 | 11:59 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בן, הסר דאגה מלבך, תאכל כרגיל ואל תחסיר ארוחות, ופנה לבדיקה של הסוכר בצום +שעתיים אחר האוכל ואז נדע לבטח אם יש או נטיה לסוכרת. אם תמשיך רק "לפחד" הסוכר יעלה...

מנהל פורום סוכרת