איזון גלוקוז בלילה והזעת יתר

דיון מתוך פורום  סוכרת

19/01/2015 | 15:34 | מאת: שוקי

בחנתי את נושא . כאשר אני ממעיט לאכול בערב ולא אוכל כלום לפני השינה , אני מזיע מאד בלילה וערכי גלוקוז בבוקר סביב 150 . כאשר אני יותר אוכל בלילה , הזעת היתר פוחתת וערכי גלוקוז בבוקר כ- 130 . האם הזעת היתר היא תוצאה של נפילת גלוקוז ? האם כתוצאה מנפילה סוכר כזו בלילה הגוף מעודד את הכבד לפרק שומנים לסוכרים . מהי הדרך האופטימאלית לטפל בבעיה . אני בן 62 , לוקח גלוקופאז ונובונורם , עוסק בפעילות גופנית על בסיס יומי . אשמח מאד לתגובה ענינית מפי המומחה או חברים אחרים , סכרתיים עם בעיות דומות . תודה .

21/01/2015 | 11:57 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הזעת יתר בלילה יכולה להיות ביטוי של נפילת ערכי הסוכר, ולכן רצוי למדוד בעת שזה קורה. אם הסוכר לא נפל אז יש לחפש בעזרת רופא המשפחה סיבטות אחרות.

מנהל פורום סוכרת