מתי לבדוק סוכר בערכה אישית (freestyle) בהריון?

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/12/2014 | 12:49 | מאת: מיכאלה

שלום בהריון קודם בשבוע 38 גילו אצלי סכרת הריונית שלא אובחנה בהעמסה של 100. כעת בהריון שלישי העמסה של 100 היתה טובה (ביצעתי כבר פעמיים). יחד עם זה העובר די גדול ולכן אני רוצה לעקוב אחר הסוכר עם ערכה ביתית. מתי יש לבצע את הבדיקה? בצום, ושעה לאחר תחילת ארוחה או שעתיים לאחר תחילת ארוחה? תודה רבה

18/12/2014 | 19:59 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ניתן במצבך גם לבצע העמסה של 75 גרם ולבדוק בצום+שעה+שעתים

22/12/2014 | 10:53 | מאת: מיכל

האם יש לבדוק שעה לאחר תחילת ארוחה ואז הסוכר צריך להיות עד 120 או שעתיים לאחר תחילת ארוחה ובמקרה זה מה הרף העליון של הסוכר? תודה

מנהל פורום סוכרת