סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/12/2014 | 09:40 | מאת: ליאת

ד"ר קנטר שלום, אובחנתי לפני מספר שבועות כבעלת סכרת הריון (בהריון הראשון גם הייתי מתוקה אך מאוזנת) משום מה אני לא מצליחה להוריד את רמות הסוכר בצום מתחת ל90 (הם בין 90 ל100) האם יש לך הצעות לא תרופתיות לאיזון? ביום שהייתי מאוד פעילה הצלחתי לרדת ל88, אך לצערי לא כל יום מתאפשר לי לעשות פעילות כזו....

24/12/2014 | 18:41 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ליאת, מומלץ להתייעץ עם דיאטנית לגבי דיאטנ נעונה ומאוזנת בהריון. לא מקטבל לתת תרופות בהריון אך לעניות שעתי בשלב זה אינך זקוקה להן. יש להשאר במעקב הרופא שלך המטפל בך בהריון במעקב צמוד. במידת הצורך יתכן ותזדקקי לתקופה מוגבלת לשילוב אינסולין.

מנהל פורום סוכרת