ליקוריץ

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/12/2014 | 10:38 | מאת: דיוה

שלום ד"ר קנטר אני חולת סוכרת מזה 4 לערך ומטופלת בגלוקורייט וביוקריאס בזמן האחרון אני לא מאוזנת המליצו לי על ליקוריץ האים זה מומלץ

21/12/2014 | 21:39 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך דיוה נושא הליקוריץ נדון מספר פעמים בעבר באתר זה. לחצי על "חיפוש בפורום זה " שבראש העמוד לגבי ליקוריץ ותקבלי את התשובות

22/12/2014 | 14:22 | מאת: דורה

הי דיוה העתקתי לך תגובה של אחד הרופאים לגבי הצמח: "ליקוריץ הוא אחד מהצמחים שיכול להטיב עם סוכרת, אך יש להיזהר ולדעת מתי לקחת כל צמח בהתאם לאבחנה. לעיתים הצמח יכול לאזן את הסוכר אך לפגוע במערכות אחרות בגוף. בדומה לתופעות לוואי מתרופות."

מנהל פורום סוכרת