הזרקת אינסולין יעילה

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/12/2014 | 21:24 | מאת: ALEX

אמי נמצאת בבית אבות. היא מקבלת זריקת לנטוס ו-3 זריקות אפידרה. ההזרקה נעשית ע"י אחות ביד של אמי , כנראה מסבות של נוחיות. רמת הסוכר שלה איננה מאוזנת. האם לא עדיף להזריק את האינסולין בשוק או בבטן ?????? בתודה וברכת חג שמח. אלכס.

21/12/2014 | 21:36 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אלכס, ניתן בהחלט להזריק את האינסולין בבטן, בירכיים (לא בשוקיים) ובעכוזים כל יום במקום אחר. קצת רצון טוב מצד האחות המזריקה יפתור את הבעייה. הזרקה חוזרת מספר פעמים מרובות באותו איזוןר עלולה לגרום להתפתחות פרוטרזות במקון ההזרקה שמפרקות חלק מהאינסולין וכן להתעבות מקומית תת עורית

22/12/2014 | 13:33 | מאת: ALEX

מנהל פורום סוכרת