משהו שמטריד אותי

דיון מתוך פורום  סוכרת

18/12/2014 | 15:05 | מאת: איתן

שלום לך דר' קנטר ישנו משהו שמטריד אותי והייתי מודה על תגובתך. ערכי הסוכר שלי הם לא "בשמיים". ממוצע של 140 בצום בבוקר. מטרידה אותי העובדה שרופא סכרת הציע לי את הזריקה LYXUMIA (במקום הזניואט). אני בן 67. אולי אני טועה, אבל נראה לי שידם של הרופאים קלה על מתן הזריקות האלה ואולי יש בזה אינטרס של היצרנים ו/או קופות החולים (?). האם טיפול בסכרת בערכים כמו שלי הן הזריקות? או רק בערכים גבוהים יותר? אשמח לתגובתך. תודה. איתן.

18/12/2014 | 20:05 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך קיים כיום ארסנל גדול וצגוון של תרופות שניתן לקחתן דרך הפה ללא הזרקות מיותרות. התייעץ עם מומחה אחר ..

19/12/2014 | 14:10 | מאת: איתן

מודה לך דר' קנטור על תשובתך. הבנתי מדברי רופאי שהזניואט הוא הכדור הטוב ביותר. הייתי מבקש אם אפשר לומר לאילו תרופות הניתנות דרך הפה אתה מתכוון. אולי משהו יעיל יותר? או בנוסף? פרט לזניואט אני לוקח גם 1 גלימפריד. שוב תודה ושבת שלום. איתן.

מנהל פורום סוכרת