תוצאת בדיקת סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/12/2014 | 23:48 | מאת: ליאת

שלום רב, ביצעתי היום בבוקר בדיקת דם לאחר צום של 12 שעות. והתוצאה של ערכי הסוכר 114. כמו כן ביצעתי העמסת סוכר 75 מ"ג. ולאחר שעתיים ביצעתי שוב בדיקת דם והערך שיצא 162 . האם אני גבולית בסוכר? כמו כן חשוב לי לציין כי אני נמצאת בתקופה מאוד מתוחה בעבודה ואני לא שלווה. האם גם זה יכול להשפיע על התוצאה של הבדיקה? זה מאוד חשוב לי לדעת.

18/12/2014 | 19:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ליאת, הערכיפם שציינת תוצכים באבחנה של "קדם סוכרת"- ויש להתייחס לכך ברצינות-מעבר לדיאטה ללא סוכרים זמינים רצוי בהדרכת דיאטמית, פעילות גופנית ושמירה על משקל סביר.

18/12/2014 | 20:34 | מאת: ליאת

תודה רבה על ההתיחסות

מנהל פורום סוכרת