מועדי לקיחת תרופות נגד סכרת ומתי מזריקים

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/12/2014 | 16:18 | מאת: שיילי

שלום רב לד"ר הנכבד, אני בת 68 סכרתית סוג 2. מטופלת ב"ג'ניואט" [2 ביום} ו"אמריל" [1 ליום]. ערכי הסוכר שלי בצום בבוקר הם 124-150. הייתי מבקשת לדעת מתי במשך היום רצוי ליטול את ה"ג'ניואט"? ומתי את ה"אמריל"? ע"מ שישפיעו ביעילות המירבית. בנוסף, הייתי מבקשת לדעת לגבי הזריקה החד-שבועית, כשמגיעים לאילו ערכי סוכר בדם מתחילים להזריק אותה? מודה מראש עבור תשובותיך. יום טוב!

18/12/2014 | 20:03 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שילי, ג'נואט מומלץ פעמים ביום- בוקר +ערב אחר הארוחות. אמאריל לוקחים בבוקר. הזריקה החד שבועית דורשת נסיון קליני נוסף באשר לשאלר האם ומתי לשלבה במערך הטיפולי אם בכלל.

מנהל פורום סוכרת