האם סכרת סוג2 גורמת לאין אונות והאם יש לכך טיפול

דיון מתוך פורום  סוכרת

09/12/2014 | 17:26 | מאת: שאלתיאל

אובחנתי לפני 3 שנים . בדיקת המוגלובין מסוכרר האחרונה 7.5. . מקבל גלוקופאז. בחודשים אחרונים סובל ממחוסר זקפה מלא ולפעמים חלקי. האם יש טיפול תרופתי מתאים? תודה מראש

15/12/2014 | 20:58 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלוםלך שאלתיאל סוכרת ממושכת היא אחד הגורמים האפשריים להתפםתחות ירידה בזפה. לשם כך עליך לפנות לרופא אורולוג או יועץ בנושא ולבצע בדיקת NPT שבודקת האם באמת יש בעייה בזקפה בזמן השינה, ואם כן מה חומרתה, ולפני זה הרופא יוכל להתאים לך טיפםול אפשרי. מומלץ מאד שתציץ בפרק של הפרעות זקפה בסוכרת בספר החשוב: ,סוכרת (כרך שני) סיבוכי בסוכרת- להמודד ולהצליח" בפרק על התוםעה ובפרק על הטיםולים האפשריים בנידון.

מנהל פורום סוכרת