סוכר בצום

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/12/2014 | 12:27 | מאת: יואב44

שלום. אני מוגדר כטרום סוכרתי כשלושה חודשים.(בנתיים הורדתי 10%ממשקלי ואני במשקל אידאלי ואני עושה כושר) לאחר צום של 8 שעות ,בבדיקות ביתיות שאני עושה עם מד סוכר -"אקו צ'ק פרפורמה" אני מקבל ערכים יחסית גבוהים שנעים בן 104 ל 125 בכל שאר היום כולל שעתיים אחרי האוכל ערכי הסוכר סבירים ותקינים. מדוע דווקא אחרי צום לילה זה גבוה ובשאר היום לא? האם אוכל להשאר בתחום הטרום סוכרתי ולמנוע את הסוכרת עצמה? האם לטרום סוכרתי כמוני בכלל מומלץ לעשות בדיקות ביתיות ולהלחץ כל פעם מחדש? ה A1c שלי האחרון היה על 5.6

15/12/2014 | 21:12 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התוצאות המוסמכות הן של בדיקות הסוכר בדם במעבדה בקופה. ההמוגלוןבין המסוכרר שלך היה תקין בהחלט אך רצוי בעוד 4 חדשים מהיום לחזור על סוכר בצום+שעתיים אחר ארוחה פחמימתית וכן המוגלובין A1C ואז נראה אם יש מקום לשלב גם תרופה או לא.

מנהל פורום סוכרת