מקדם-סוכרת לסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/11/2014 | 10:41 | מאת: אודי

ד.נ. 1. האם מטפורמין יעיל גם לטרום סוכרת? והאם הוא מאושר ע"י משרד הבריאות כטיפול לטרום סוכרת? 2. האם יש נסיבות בהן טרום סוכרת שהתגלתה בגיל 75 לא תתפתח לסוכרת בתוך 10 שנים (בהנחה שהפציינט עשוי לחיות עד, למשל, גיל 85)? בברכה, אודי

23/11/2014 | 14:26 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אודי, ערונית לוקח - שנים לעבור (ללא טיפול ו/או שינויי הרגלי חיים) ממצב של קדם סוכרת לסוכרת, ומטפומין היא התרופה המומלצת לסייע בכך

25/11/2014 | 19:43 | מאת: אודי

דוקטור נכבד, אבקש תשובתך לשאלה 2 בפנייתי הקודמת, עליה לא ענית, ואבהיר שמדובר בגבר פעיל העושה פ"ג יומיומית, לא מעשן, משקלו תקין ותזונתו מגוונת. בברכה, אודי

מנהל פורום סוכרת