רמות סכרת גבוהה

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/11/2014 | 11:51 | מאת: דובי

שלום רב, אני חולת סכרת סוג 2 .לאחרונה הכרת בבוקר היא 200 . לאחרונה ביצעתי נסיון. ארוחת ערב- לאחר שעתיים בדיקה -סוכר 140 . בבוקר בשעה 8:00 הסוכר היה 200 . תואיל בטובך להסביר לי למה זה קורה. תודה על תשובתך.

02/12/2014 | 00:30 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום ל דובי, הסוכרת אטינה "קו ישר" והרמות משתנות על פני היממה. בחלק מהאנשים הסוכרים עולים לקראת הערב, ובחלק הסוכרים גבוהים בבוקר. פני לרופא המטפל שיתאים לך את הטיפול התרופתי בהתאם לכך, ןלאחר שתעשי מעקב יומי של 3 ימים רצופים של מדידת הסוכר בצום, לפני הצהרים, לפני אורחת הערקב ולפני השינה.

04/12/2014 | 15:15 | מאת: הילה

ביצעתי בדיקת דם בצום והתוצאות כדלכמן: A1C-6.1 תוצאה קבועה בשלוש שנים האחרונות גלוקוז: 110 פוטסיום 5.7 אני בת 68 שוקלת 54 קילו לא צורכת סוכר לבן בכלל ולא אוכלת פירות. יש חולי סוכרת במשפחה הגרעינית והמורחבת. בנוסף בהריון השני היה סוכר בשתן מאד גבוה האם יש צורך בתרופות או במעקב אצל אנדוקרינולוג

מנהל פורום סוכרת