רמות סוכר בדם

דיון מתוך פורום  סוכרת

23/11/2014 | 20:21 | מאת: יואב

שלום רב בשתי. בדיקות שבצעתי במהלך 6החודשים האחרונים ערך ha1c היה זהה 7.2 ואילו רמת הסוכר בצום 12 שעות היתה 106. ברצוני לציין שהנני מושתל כליה מזה 8 שנים ונוטל סירולימוס וסלספט. תפקודי כליה וכולסטרול תקינים. הנפרולוג הציע להתחיל בטיפול תרופתי - גלוקומין. רופא המשפחה סבור שאין צורך. אודה לחוות דעתך.

02/12/2014 | 00:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אם תפקודי הכליות שלך אחר ההשתלה תקינים אין מניעה לנטילת חצי עדור טו כדור שלם של מטפורמין, וכמובן לשמור על דיאטה ללא סוכרים זמינים

מנהל פורום סוכרת