קולונוסקופיה ותרופות לסכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/11/2014 | 21:37 | מאת: אברהם

אני עתיד לעבור קולונוסקופיה. אני סוכרתי לאחר ניתוח בלבלב אני לוקח 13 יחידות לבמיר + 2 כדורים גנואט 1000/50 ליום אני צריך להפסיק לאכול יום לפני הבדיקה בשעה 11:00 בבוקר כיצד לנהוג בערב שלפני הפסקת האוכל ובכל היום של תחילת הפסקת האוכל

18/11/2014 | 13:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אברהם, הכוונה בהכנה לקולונוסקופיה היא שלא ייו גושים או שיירי אוכל במעי הגס. אבל כסוכרתי אתה יכול לשתות (מיץ תפוחים ללא תוספת סוכר למשל) במועדי הארוחות במקום ארוחה, ולא לקחת את הלבמיר בלילה שלפני יום הבדיקה.

מנהל פורום סוכרת