יוקריאס

דיון מתוך פורום  סוכרת

17/11/2014 | 22:01 | מאת: שמואל

לרופא השלום והברכה. הנני נוטל את היוקריאס 2 ביום לפני ארוחות בוקר וערב. השאלה הפשוטה שלי היא האם אני אוכל לוותר על הכדור הזה בערב במידה ואינני אוכל ארוחת ערב? כלומר נטילת הכדור היא פונקציה לאכילה . יש אוכל יש כדור ואם אין אוכל אין כדור?לתשובתך המדעית הנני מודה מראש.

23/11/2014 | 14:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך שמואל, עקרונית מומלץ שלא להחמיץ ארוחת ערב וכן לאכול משהו קל בנוסף גם לפני השינה כך שהארוחות ביממה מחולקות ל 3+3 (3 עיקריות + 3 ביניים קלות) והיוקראס נשאר פעמיים ביום אחר הארוחה.

מנהל פורום סוכרת