שאלה ....

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/11/2014 | 12:24 | מאת: חנה

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בצמיד זיהוי רפואי על מישהו בקופ"ח. אחרי שיחה קצרה עם הבחור הסתבר לי שהוא חווה מספר התקפים ברחוב ולכן החליט לענוד צמיד זיהוי של חברת מדיתג השאלה שלי היא ... האם זה באמת עוזר במצבי התקף ?

17/11/2014 | 15:37 | מאת: אבו זקן

המחיר של הצמיד שאת מזכירה הוא בבחינת פשיטת עור. אפשר לרכוש צמיד זול תמורת כמה שקלים ולחרוט עליו את הפרטים הרלבנטיים תמורת עוד כמה שקלים, אין צורך לבזבז כמה מאות. ברור שאם יש התקף חריף שגורם לבלבול משמעותי, שלא לדבר על אובדן הכרה, צמיד עם הוראות מתאימות יכול לעזור.

מנהל פורום סוכרת