האם יש לי סוכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/11/2014 | 23:52 | מאת: נאור אופיר

שלום רב. לפני חודש וחצי עשיתי בדיקות. סוכר בצום:89, המוגלובין מסוכרר 5.9. לפני שבוע הייתי בבית חולים - התייבשות. כעבור יומיים התחלתי לחוש יובש פה והשתנה רבה. עשיתי בדיקות חוזרות אתמול; סוכר בצום- 89. המוגלובין עלה ל. 6.1...האם אני סוכרתי או טרום? להתחיל טיפול? יש דרך חזרה? קשר להתייבשות? מודאג מאוד..

23/11/2014 | 14:20 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ערכי הסוכר בצום אינם מעידים על קדם סוכרת בשלב זה. מומלץ לך להמנע מסוכרים זמינים ובעוד 6 שבועות לחזור על סוכר בצום + סוכר שעתיים אחר ארוחה פחמימתית ולרות מה התוצאות.

מנהל פורום סוכרת