Januet Vs. Januet XR

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/11/2014 | 22:50 | מאת: אבי

שלום דר כיום אני לוקח JANUET 50/1000 בבוקר ועוד כדור כזה בערב. כיצד, ואם בכלל, יעזור לי הכדור החדש JANUET XR ? איך אני אמור לקחת אותו ובאיזה מינון ? תודה

23/11/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך אבי ג'נואט XR נלקח פעם ביום בכדור אחד או שניים ביחד (הניטלים בו זמנית) בהתאם למינון שנקבע על-ידי הרופא (קיימים בארץ, 3 מינונים שונים של ג'נואט XR).החברה יצרנית הג'נואט הוציא תכשיר משופר שהוא ארוך טווח שפועל 24 שעות כך שדי בלקיחת הטבליות פעם ביום אחר האוכל במקום פעמיים. עליך להתייעץ עם הרופא שלך איזה מינון עדיף עבורך 50/500 ; 50/1000 או 100/1000.

מנהל פורום סוכרת