טיפול תרופתי בסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/11/2014 | 23:09 | מאת: אולגה

שלום! אמא שלי חולה בסוכרת 2. רמת הסוכר שלה 7.1. הזמן אחרון קפצה לה רמת הסוכר בין 200 ל50. הרופא המליץ שילוב של אמריל ואונגלייזה. אבל עכשיו ללא תרופה רמת הסוכר שלה 120-130. האם לקחת את התרופות& האם לקחת את שניהם? תודה רבה.

23/11/2014 | 14:00 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ברמות הללו ללא טיפול תרופתי ניתן להסתפק בדיאטה קפדנית לפי יעוץ דיאטני בשילוב של מטפטרמין בערב, (בהנחה שתפקודי הכליות הם תקינים). מכל מקום כדאי להתייעץ שוב עם הרופא של שמכיר אותה .

מנהל פורום סוכרת