יעקב AC1

דיון מתוך פורום  סוכרת

12/11/2014 | 08:59 | מאת: יעקב

אני בן 59 בשנה האחרונה התגלה עליה ברמות הסוכר . בבוקר בצום 105 בבדיקה AC1 היה לי 7.1 וכעבור 3 חודשים 6.9 לחץ הדם שלי והכולסטרול שלי תקינים. בבדיקות תכופות שאני עושה בבית ,לפני ארוחת צהריים בשרית --90 , שעתיים לאחר הארוחה 95 אני בודק גם בלילה ולא מוצא קפיצות המתאימות לרמת AC1 6.9 אולי רק אם אני אוכל מתוק או פחממות חפני שינה , אז בבוקר יש לי בערך 120 האם אני נחשב סוכרתי,טרום סוכרתי, האם אני אמור לקחת תרופות ? אני מבצע ספורט על בסיס יומי, ואני תמיד שמן (95 ק"ג 1.7 גובה) מבקש את דעתך תודה

12/11/2014 | 13:35 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך יעקב, ערכי ההמוגלובין המסוכרר שלך מצביעים על סוכרת של ממש הדורשת טיפול של דיאטה, פעילות גופנית, ירידה במשקל וטבלית מטפורמין כל ערב אחר הארוחה. פנה לרופא שלך להתחלת ההתייחסות הנכןנה למצבך.

מנהל פורום סוכרת