בדיקות שתן

דיון מתוך פורום  סוכרת

27/10/2014 | 11:06 | מאת: משה

שלום תוצאות בדיקות שתן: MICROALBUMIN-U SAMP 6.20 µg/ml CREATININE- U SAMPLE 185.3 mg/dl MICROALBUMIN/CREAT 3.35 µg/mg crea מעיון באתר הכללית עולה שטווח קריאטינין הרצוי הוא 0.6 עד 1.2 מיליגרם לדציליטר, ולפי זה התוצאות שלי חמורות. מה משמעות הבדיקה? האם יש כשל כלייתי או משהו כזה? והאם אתה ממליץ לבצע בדיקה חוזרת? תודה

28/10/2014 | 01:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התוצאות שלך תקינות בהחלט . מה שקראת באתר הכללית מתייחס לערכים תקינים של קראטינין בדם ולא בשתן. יש הבדל....

מנהל פורום סוכרת