סוכרת 112

דיון מתוך פורום  סוכרת

10/10/2014 | 21:33 | מאת: רוני

שלום דוקטור, לאחרונה עשיתי בדיקת דם בה יצא לי המוגלובין נמוך בדם וסוכר גבוה (112) לאחר צום של 10 שעות. אני בת 16 והייתי צמחונית במשך חודשיים אך הפסקתי בגלל התוצאות של ההמוגלובין, אך אני מודאגת בגלל הסוכר האם לרמת הסוכר בדם שלי יש איזה שהוא קשר לצמחונות? והאם יש לי סכרת נעורים? בנוסף להכל קראתי תופעות של סכרת נעורים, ובקיץ האחרון רזיתי באופן פתאומי תודה רבה על תשובתך..

17/10/2014 | 12:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך בדיקת סוכר בצום שבין 100 ל 126מג% מחשידה להתפתחות מצב של קדם סוכרת. אך לא די בבדיקה בודדת לשם אבחנה. יש לחזור על בדיקות סוכר בצום +שעתיים אחר האוכל וכן המוגלובין A1C ואז נדע טוב יותר מה מצבך הנוכחי.

מנהל פורום סוכרת