ביידוריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

07/10/2014 | 14:21 | מאת: רונ ית

שלום רב, רציתי לשאול האם התרופה ביידוריון עושה בחילות. כי הרופאה נתנה לי את התרופה לפני יומיים בנוסף לאינסולין. ואחרי יומיים יש לי בחילות ממש קשות . האם יש קשר ??

17/10/2014 | 12:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך רונית, ביידוראון היא תרופה מקבוצת התרופות משפעלות האינקרטין, ששיכת לקבוצת האגוניסטים לGLP-1. השם הגנרי הוא אקסנטיד, והיא נמצאת בשוק בצורה של הזרקות יומיות (בייאטה) או בהזרקה חד שבועית (ביידוראון). תופעות הלוואי השכיחות של נטילת תרופה זו הן מצד מערכת העיכול- חמיצות קיבה, צרבות, בחילות והקאות. הנוסף היא עלולה לגרום לסחרחוראות וכאבי ראש. קרוב לודאי שההקאות/בחילות שלך קשורות ונובעות מהשימוש בתרופה זו ןמומלץ לשקול לעבור למשהו אחר ביעוץ עם הרופאה המטפלת.

03/03/2015 | 15:59 | מאת: edri27

אני לוקח בידוירון מיזה8 שבועות בהתחלה היו לי בחילות זה עבר אתמול בלילה הכאתי את נישמתי אני חושב שזה מתוספת הבירה ששתיתי

מנהל פורום סוכרת