מתי לוקחים אינסולין

דיון מתוך פורום  סוכרת

26/09/2014 | 15:20 | מאת: יוסי

שלום רב אני לוקח פעמיים ביום כדור גלוקומין , קם בבוקר בין 120 - 150 גלוקוז בדם . לפני חודשיים בדיקת a1c 6.4 שאלתי : האם צריך לשנות את מינון הכדורים . מתי מחליטים על הזרקת אינסולין . שנה טובה יוסי

30/09/2014 | 11:10 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הרמה שלך מעידה על איזון סביר לסוכרתי. ניתן תמיד לשלב תרופו נוספות עם הגלוקומין לפי שיקולי הרופא/המומחה לסוכרת המטפל בך. כאשר האיזון אינו סביר למרות שילוב תרופות ודיאטה-יש לשקול שילוב אינסולין, אך נראה שלגביך אין בכך צורך בשלב זה.

מנהל פורום סוכרת