ערכי סוכר לאחר דיאטה בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת

25/09/2014 | 11:23 | מאת: שירי

שלום רב, אני בהריון בשבוע 30 ובדקתי ערכי סוכר 6 פעמים ביום למשך יומיים לאחר 4 ימי דיאטה שהומלצה עבורי. ביום הראשון הערכים נראו לי תקינים. ביום השני לפני ארוחת הערב היה ערך שנראה גבוה. הערכים שהתקבלו הם: צום-67. שעתיים אחרי א.בוקר - 87. לפני א.צהריים 69. שעתיים אחרי א.צהריים - 112. לפני א. ערב - 180. שעתיים אחרי א. ערב - 100. אבקש לדעת האם הערכים תקינים? תודה רבה

30/09/2014 | 11:07 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך פרט לערך אחד לפני ארוחת הערב כל שאר הערכים בגדר התקין. בכל מקרה מומלץ לשקול ביצוע בדיקת סקירה של רמת הסוכר שעה לאחר נטילת 50 גרם גלוקוז.

מנהל פורום סוכרת