ייעוץ

דיון מתוך פורום  סוכרת

16/09/2014 | 16:03 | מאת: פאני

שלום רב.אימי אלמנה בת 80 גרה לבד סוכרתית מזה שנים מטופלת בלאנטוס [38 יחידות] כך הוסבר לה ולצערי לא ממש התעמקנו בעניין כי אבי 'זל דאג לכך מאז התאלמנה היא מדוכאת אינה אוכלת כראוי לפני שבוע קבלה היפו ערך סוכר ירד ל32 ולחץ דם גבוה לאחר אישפוזה נאמר לה להזריק לנטוס 16 יחידות וכדור טרגנטה 5 מיליגרם אחד ביום .ערכי הסוכר עדיין גבוהים ובערב הגיע גם ל 300 למרות שהיא אינה מפריזה ופוחדת לאכול אפילו מה לעשות? האם לפנות למכון מומחח לסכרת האם מצה היפו יוכל לחזור שוב?

22/09/2014 | 14:22 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך פאני, מומלץ לפנות עם איך למומחה/רופא סוכרת על מנת שיתאים לה את מינוני האינסולין והתרופות כפי שצריך.

מנהל פורום סוכרת