ערכים בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/09/2014 | 13:21 | מאת: גיל

שלום רב הנני בן 44 וביצעתי בדיקת דם והתגלה ערך של גלוקוז 98 והמוגלובין מסוכרר 5.7% הנני שומר על משקל תקין ומתמיד בהליכות מהירות של 5 פעמים בשבוע (שעה כל פעם) והפסקתי לאכול סוכר בכלל בשנה האחרונה (לא בשתייה ולא בממתקים). מה משמעות שני הערכים גם יחד? שניהם נמצאים למיטב הבנתי בקצה הסקאלה.. מה עוד אני יכול לעשות כדי לשמור על ערכים תקינים יותר?. להשלים התמונה פרופיל השומנים הנו כדלקמן: כולסטרול - 180 TRIGLYCERIDES - 45 CHOLESTEROL- HDL- 51 121 CHOLESTEROL-LDL

13/09/2014 | 13:27 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הערכים שהצגת הם עדיין בתחום הנורמה. טוב עשית שהוצאת מהדיאטה סוכרים זמינים ומומלץ להמשיך בכך. אצוי להיות "עם אצבע על הדופק" ולהמשיך לבדוק סוכר בצום+שעתיים אחר האוכך כל 4 חודשים.

מנהל פורום סוכרת