כדורי תות לבן ומדבקות הודיה של דיאט פארם

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/09/2014 | 19:00 | מאת: ציפי

אני סובלת מתחילת סכרת 120-130 ערכי בוקר a1c6.4 התחלתי להתעניין במדבקות סלים פאץ והומלץ לי על מדבקות הודיה כי מדבקות אלה אינן מכילות אצות אני (סובלת מבלוטת התריס עקב גידול פפילרי} נציגת החברה המליצה גם עלכדורי תות לבן אשר מאזן סכרת ומוריד תאבון לפחמימות ןמתוקים הודע להתייחסותך

13/09/2014 | 13:33 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך היות ואני רופא של ממש ולרא קוסם או מכשף אני ממליץ למטופלי על דיאטה, פעילות גופנית מתונה וקבועה ויריזה במשקל (לפי הצורך). נציגת החברה שאינה רופאה יכולה ל"המליץ"על תות לבן/אדום/שחור/ירוק ומדבקות אלו או אחרות מכאן ועד הודעה חדשה. זו לו המלצה רפואית מוסמכת.

מנהל פורום סוכרת