מתי משתמשים בכדורים לאיזון סוכר ומתי עוברים לאינסו

דיון מתוך פורום  סוכרת

13/08/2014 | 07:47 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 51 ומזה כ- 6 שנים אני מטופל בכדורים לאיזון רמות הסוכר בדם. "בימים טובים" בבדיקה לאחר צום רמת הסוכר היא 130 ו- H1C היא 7.2. לאחרונה בבדיקות עצמיות אני מגלה שרמת הסוכר עלתה משמעותית והיא מגיעה ל- 175 בצום (בבוקר) ובערב היא מגיעה לרמות של 290 וזאת לאחר שאני לוקח 3 כדורים ביום - 1 גלוקופאג' בבוקר ו- 2 גלובן בצהריים ובערב. מה עלי לעשות והאם אני בשלב שבו אני צריך לעבור לשיטת טיפול אחרת?!

07/09/2014 | 20:53 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הערכים שלך גבוהים מהרצוי, ויש לפנות לרופא/מומחה לסוכרת להערכת התרופות והמינונים מחדש, עם או ללא שילוב זריקת לילה של אינסולין אנלוגי ארוך טווח.

מנהל פורום סוכרת