בדיקת דם

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/08/2014 | 23:29 | מאת: aviv

אני בחור כבן 22 אתמול בדקתי סוכר לאחר צום של כמעט 12 שעות בבדיקה בבית יצא לי פעם אחת 95 ופעם אחת 97 רציתי לדעת אם זה גבוה ואם כן יש אפשרות ש לחץ וחוסר שעות שינה בשבועות האחרונים גרמו לסוכר לעלות כי בבדיקה לפני כמה שבועות שעשיתי יצא לי 87 ועוד שאלה היום בערב בדקתי סוכר לאחר שעתיים שאכלתי 2 בגטים יצא לי 109 האם הרמות האלו תקינות תודה רבה

07/09/2014 | 20:52 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך הערכים שלך עדיין בתחום הנורמה. יחד עם זאת מומלץ להפחית סוכרים זמינים בדיאטה שלך.

מנהל פורום סוכרת