סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

11/08/2014 | 23:15 | מאת: מיקי

שלום בן 67, בשנים האחרונות רמת A1C נעה בין 6 ל 6.3 (עולה ויורד), והסוכר בצום 108. בבדיקה אחרונה AIC עלה ל6.5 וסוכר בצום ל-115. שמתי לב ששעתיים אחרי ארוחת צהריים רגילה (לא הרבה פחממות) רמת הסוכר הינה 104. ושאלתי: א. האם דיאטה + פעילות ספורט יכולה להוריד את רמת הסוכר? ב. האם יתכן שבלילה רמת הסוכר עולה וזה מה שמעלה את ה- A1C. ג. האם להתחיל לקחת גלוקופאג' , מתי ובאיזה מינון ? ד. האם לקיחה בערב איננה מסוכנת ? תודה

07/09/2014 | 20:50 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך התשובה ניתנת באיחור כי רק עכשיו חזרתי חופשה ארוכה רמות הסוכר וההמוגלובין המסוכרר שאתה מציג הן בתחום האיזון הרצוי. ניתן לנסות לשלב חצי טבלית גלוקומין אחר ארוחת הערב למניעת התקדמות הסוכרת

מנהל פורום סוכרת