רגל סוכרתית

דיון מתוך פורום  סוכרת

05/08/2014 | 16:37 | מאת: שמוליק

לדוקטור שלום רב עברתי קריתת חצי כף רגל ימין בגלל הסכרת סיפר ארוך ועכשו ברגל שמאל בגלל שאני הולך טיפה עקום יש לי מין כתם לבן מתחת לזרת של הרגל זה כמו עור יבש שמאוד מציק לי לא כאב אבל מציק אני מורח כל יום כרם רגלים של דק פישר והסימן לא משתנה ההיתי אצל הרופא משפחה הוא נתן לי משחה כלשהי היא לא עוזרת מה לעשות

11/08/2014 | 22:32 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך כדאי שאת כף הרגל יראה רופא העוסק בבעיות רגל סוכרתית- זה בד"כ אורטופד שקשור למכון סוכרת במרכ רפואי גדול או בקופה.

מנהל פורום סוכרת