סוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת

30/07/2014 | 15:27 | מאת: שוש

האם מדובר בסוכרת ? בבדיקת דם בצום של 12 שעות - גלוקוז (B) 87, ו- HbA1c 6.2 בבדיקת שבוצעה לפני 10 חודשים התוצאות: גלוקוז (B ) 92, HbA1c 6.1. אני בת 65, משקל גופי תקין-נמוך מזה עשר שנים, אני עוסקת בפעילות גופנית אירובית ואן אירובית באופן קבוע 4-5 פעמים בשבוע. האם מצבי מחייב טיפול תרופתי. תודה, שוש

03/08/2014 | 11:09 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ערכי הסוכר אצלך בצום הם תקינים, אך ההמוגלובין המסוכרר גבולי. למען הזהירות מומלץ להמנע מסוכרים זמינים בדיאטה, ובעוד 3 חודשים לבדוק סוכר בצום וסוכר שעתיים אחר ארוחה עשירת פחמימות, וכן המוגלובין A1C .

מנהל פורום סוכרת