איי וון סי

דיון מתוך פורום  סוכרת

22/07/2014 | 20:25 | מאת: יוסי

שלום רב ! עד לפני 3 חודשים האיי וון סי שלי היה 6 . נטלתי גלוקומין כדור אחד . היום התברר לי כי ערכו של האיי וואן סי עלה ל - 6.5 . שאלתי היא האם אני צריך ליטול עכשיו 2 כדורים .או להמשיך עם כדור אחד . תודה /יוסי

23/07/2014 | 13:46 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך מומלץ להגביר את מינון המטפורמין, לשמור על דיאטה נטולת סוכרים זמינים, ולבצע פעילות גופנית מתונה יומיומית לשיפור איזון הסוכרת.

23/07/2014 | 13:58 | מאת: יוסי

שלום רב תודה , אני לוקח גלוקומין 850 האם לשנות למטרמופין או שזה כדור דומה .כמו כן האם אתה ממליץ שאקח כדור בצהריים ובערב . תודה / יוסי

מנהל פורום סוכרת