איזון סוכר בעלי זית?

דיון מתוך פורום  סוכרת

15/07/2014 | 02:27 | מאת: לינה

<p>תנסו עלי זית לשתות ספל קטן לפני כול ארוחה זה מאוד עוזר ו"מאזן" הסוכר ..כבר ניסו אתה זה &nbsp;ותהיו בריאים ..לרתוח שש עלי זית כשזה קר לשתות לפני כול ארוחה</p>

15/07/2014 | 21:21 | מאת: ד"ר יורם קנטר

<p>שלום לינה,</p> <p>אם אינך רופאת סוכרת מומחית אבקשך שלא לשלוח את החברים באתר לכל מיני "טיפולים" ושיקויים שעושים נסים ונפלאות. עלי זית הפחיתו את כמויות השתן בחמורים סוכרתיים בפורטוגל , אך אינם הטיפול הרפואי המומלץ לסוכרתים בני אדם בישראל.</p>

מנהל פורום סוכרת