מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/07/2014 | 14:39 | מאת: אביב

שלום דוקטור אני בן 49 בריא בדרכ BMI תקין במקרה בדקתי סוכר בבוקר איך שאני קם לפני האוכל בוקר אחד היה לי 108 ובוקר אחר 111 מה זה אומר?

15/07/2014 | 21:18 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ערכח סוכר בצום במעבדה שבין 100 ל 126 בצום מחשידים שיש מצב של קדם סוכרת. מומלץ לך להמנע מסוכרים זמינים, לבצע פעילות גופנית, ובעוד 6 שבועות לבצע בדיקות חוזרות בקופת החולים של דם ורידי לגלוקוז בצום+שעתיים אחר ארוחה פחמימתית וכן המוגלובין A1C ואז נדע מה מצבך בחינת קדם סוכרת/סוכרת של ממש או תקין.

מנהל פורום סוכרת