ויקטוזה ו

דיון מתוך פורום  סוכרת

14/07/2014 | 14:07 | מאת: יואל

אני סוכרתי כבר 7 שנים. ב 3 שנים אחרונות משתש בהומולוג מיקס וגנואט. הוצע לי לנסות לעבור לויקטוזה. אני לא שמן BMI 28 מה דעתך על שימוש בויקטוזה? האם יתכן בכלל שימוש של כחודש עד שלושה חודשים בויקטוזה בשילוב עם לנטוס, נובו רפיד, ומטפורמין, ואקטוס,יכול להצליח ולגרום להפסקה שימוש כללי באינסולין בעתיד ? משתמש כיום בהומולוג מיקס וגנואט, כנראה פחות יעיל כרגע כי האיזון פחות טוב. היתי בממוצע 7.1 בשנה אחרונה. כעת 7.4 הבעייה בעיקר בבקרים כרגע ממוצע 145 תודה מראש יואל ז או

15/07/2014 | 21:15 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ג'נואט מכי ג'נוביה שהיא בדומה לויקטוזה משפעל אינקרטין. איני רואה שום הצדקה לעבור מטבליות ג'נואט לזריקות ויקטוזה.

16/07/2014 | 09:45 | מאת: יואל

תודה ד"ר קנטור. מה לגבי שימוש ברפיד ולנטוב בלילה במקום הומולוג מיקס ? האם כאן זה רק עינין של נוחות ושליטה טובים יותר? תודה שוב יואל

מנהל פורום סוכרת