תוצאות בדיקת סוכר 120

דיון מתוך פורום  סוכרת

21/04/2014 | 11:21 | מאת: רות

בבדיקה שעשיתי השבוע התקבלו התוצאות הבאות גלוקוז 120 , hb a1c 5 5.90 - mmolqmil 41 . עדיין לא הייתי אצל רופא, ואני מודאגת. מנסה להפחית פחממות, אבל מרגישה רעב קשה כל הזמן. להפתעתי הכולסטרול ירד (כללי 159) וטריגליצרידים גם ירדו 124. אין לי מושג איך עלי לאכול ? מודה על תשובה , חג שמח

22/04/2014 | 12:23 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך ערך אחד של סוכר מעל ל100 עדיין לא מספיק לאבחנת סוכרת מה עוד שההמוגלובין A1C שלך סביר. מומלץ להתייעץ עם דיאטנית באשר לדיאטה ללא סוכרים זמינים, ולחזור על הבדיקות של סוכר בצום+שעתיים אחר האוכל במעבדה של הקופה כולל המגלובין A1C , שלושה חודשים לאחר השינוי בדיאטה.

מנהל פורום סוכרת